Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Ota tata

Norma je 5 kousků masa doma si maso můžete přidat a já přidávám jednu papriku čerstvou + mletou červenou Výborné doporučuji je to prostě na paprice

cathleen: A než to vyfotíte tak je jídlo studené :-D

Těm co to nechutnalo musí koupit cenově výš toho tuňáka a ne tu nejsmradlavější verzi nejlevnějšího to jsou zbytky posbírané pod stolem když končí směna bohužel už smrdí ale pro otrlé to de a kočičkám moc chutná.

Polévka jako boršč je pro mne jedna z nejlepších je hodně receptů. Nemusí se lidé po přečtení hned dohadovat jestli je recept správně nebo ne Já jich znám několik třeba do jednoho doporučují 3 druhy masa a uzené taky k tomu může být, jinde zase přidávají sušené houby Moc dobré vyzkoušejte . Polévka nemá žádná zvláštní pravidla ale je zásadní zelenina a to hlavně červená řepa zelí jestli kysané či hlávkové kysané si akorát uvaříme zvlášť nemusíte už skoro přidávat tolik octu nebo zde čtu že nakládanou řepu do polévky nedáváme proč já to vyzkoušel je to výborné nic se tím nekazí. Ale pozor nikdy nedávejte jíšku sama polévka má být hustá a šťavnatá jestli to chcete zahustit tak na strouhaným bramborem za syrova nebo trochu bramborovou kaší. Když zbyla z oběda.

Recept: Huspenina
Kolena? Tak ty si radši u peču či uvařím a sním jen tak . A na sulc dávám nebo (huspeninu) nožičky a buď kousky masa s vepřových ořezů nebo šikovný kousek libového bůčku úplně postačující nožičky dobře vařené odkostím a rozmělním v sekáčku A kolik všeho no na co kdo se cítí ale nedělám toho kvanta všeho z mírou 1ednu sklenku nasekat na drobnější kousky Kunovjankou či Moravankou male sklenice trochu octa a pochutnat si na malém pekáčku .Tak asi!