Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč zase trochu jinak

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

27. 11. 2010 18:26

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie24 903 kJ / 5 952 kcal
Bílkoviny1 041,06 g
Tuky178,44 g
Vláknina33,36 g
Cholesterol 2,85 g
Sodík 3,59 g
Sůl8,78 g
Sacharidy30,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj:

Mezinárodní kuchařka(malinko poupraven)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Manelka

25. 3. 2020 17:16

Zelenina je v pořádku. Základem je červená řepa a zelí. Já nedávám jíšku. Ale recept vypadá velmi, velmi dobře. Vyzkouším a moc děkuji.:yes::yes::yes::yes::yes::yes::-)

Ota tata

11. 10. 2019 11:20

Polévka jako boršč je pro mne jedna z nejlepších je hodně receptů. Nemusí se lidé po přečtení hned dohadovat jestli je recept správně nebo ne Já jich znám několik třeba do jednoho doporučují 3 druhy masa a uzené taky k tomu může být, jinde zase přidávají sušené houby Moc dobré vyzkoušejte . Polévka nemá žádná zvláštní pravidla ale je zásadní zelenina a to hlavně červená řepa zelí jestli kysané či hlávkové kysané si akorát uvaříme zvlášť nemusíte už skoro přidávat tolik octu nebo zde čtu že nakládanou řepu do polévky nedáváme proč já to vyzkoušel je to výborné nic se tím nekazí. Ale pozor nikdy nedávejte jíšku sama polévka má být hustá a šťavnatá jestli to chcete zahustit tak na strouhaným bramborem za syrova nebo trochu bramborovou kaší. Když zbyla z oběda.

maris maris

17. 11. 2014 15:45

drahulin: Drahuško, dnes jsem boršč vařila - skoro stejně, jen jsem nedala jíšku, ale přidala klobásu:-8:-)). Je výborný:-p+12, dovolila jsem si přidat fotku;-):-)

drahulin drahulin

23. 6. 2012 20:17

Jenny,mám radost,že chutnal.Děkuji.:-K

Jenny

23. 6. 2012 12:55

posílám fotky,chutnalo nám:yes:;-),já boršč osobně můžu na jakýkoli způsob...:-K

drahulin drahulin

17. 6. 2012 08:50

pepa:děkuji

pepa

16. 6. 2012 22:48

:-))tovaše jidlo je viníkajci

ella1 ella1

16. 11. 2011 06:29

v práci nám vaří vynikající boršť a tenhle na foto mi ho velmi připomníná....doma je červená řepa.hned ho vyzkouším...:-p

Irrena Irrena

14. 4. 2011 12:54

Drahuško už vařím maso a zítra bude k obědu, minule nám moc chutnal, jenže tentokrát mám syrovou řepu, uvidíme jestli to bude jiné;-)

drahulin drahulin

4. 12. 2010 12:02

Moc děkuji za milé komentáře.:-K:-K

Irrena Irrena

4. 12. 2010 12:01

Drahuško právě jsem ho dovařila a nemá chybu:-p:-p:-p:-p

eva hubova eva hubova

3. 12. 2010 15:09

Boršč byl:-p:-pfoto a:yes:+11

popletko

27. 11. 2010 21:09

:-p:-K:yes::-! uaaau ,ano repa a k tomu cervena :-D :-D :-D ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 11. 2010 19:33

:-p:yes::yes:

spagetka spagetka

27. 11. 2010 19:03

cvikla je odjakživa řepa :-D:-D:-D;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bořšt borst recept cvikle boršč co je cvikla recept na boršt borst z cervene repy zeleninovy borst rusky borst polivka borst co je cvikle co je to cvikla recept na boršč boršč recept recept na polévku boršť polevka boršt recepty od pepy řepy boržť polevka domácí boršť boršť z červené řepy syrové

Suroviny: přední hovězí, plec vepřová, mrkev, celer, petržel, zelí hlávkové, protlak rajský, řepa červená, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř, smetana kysaná, máslo, máslo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Boršč zase trochu jinak

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OZYN