Ne každý je vegan a ne každý dokonce ví, co to veganství je a co všechno obnáší. Jak vidno, ani instantní polenta není každému známá. Trochu nechápu, proč hned ta uraženost - neryla jsem, jen upozorňovala Jako vegetariánka už jsem se setkala s tolika vtipnými dotazy typu "A vážně nejíš ani ryby? A to jíš pořád jenom zeleninu?", že občas radši říkám něco z mého pohledu zbytečného navíc, abych se vyhnula nepochopení.
Jinak mrkev můžu v jakékoli podobě, takže tomu určitě dám šanci Z nové šťavnaté mrkvičky to bude prima.
gmptop:
"Instatní" u polenty neznamená "chemická", jen je prostě rychle hotová, protože je rozemletá na krupici a napařená. Zkuste nejdřív použít Google a najít si složení, než se začnete demonstrativně dožadovat instantního kusu prasete
Ale to máslo je dobré Chtělo by to aspoň upozornění, jestli má autorka receptu na mysli nějakou veganskou náhradu.
Jana Remkova: Můžete si ho naložit libovolně, tofu výborně přejímá chutě. Zrovna předevčírem jsem ho nakrájené na špalíčky naložila do směsi sojovky, medu, česneku, strouhaného zázvoru a oleje, opekla na suché pánvi ze všech stran a bylo to vynikající
Mám dojem, že jsem někde narazila na informaci, že jsou prostě českou mutací BBC Good Food, většina jejich receptů je odtamtud (některé bohužel včetně fotek, všimla sjem si toho hlavně na webu Apetitu). Což mi vůbec nevadí, aspoň si to nemusím překládat Ale všechno mají hodně sladké, to máte pravdu.
To vypadá skvěle - to koření, čočka, hmmm... Jaká rýže by byla nejlepší? Napadá mě basmati, ta se nerozvaří tak snadno jako ta obyčejná, co se prodává u nás. S jakou to děláte?
Jinak mrkev můžu v jakékoli podobě, takže tomu určitě dám šanci
"Instatní" u polenty neznamená "chemická", jen je prostě rychle hotová, protože je rozemletá na krupici a napařená. Zkuste nejdřív použít Google a najít si složení, než se začnete demonstrativně dožadovat instantního kusu prasete
Ale to máslo je dobré
I tak by to snad chtělo uvést zdroj, ne?
http://www.domowe-wypieki.pl/przepisy-serniki/118-...
Mám dojem, že jsem někde narazila na informaci, že jsou prostě českou mutací BBC Good Food, většina jejich receptů je odtamtud (některé bohužel včetně fotek, všimla sjem si toho hlavně na webu Apetitu). Což mi vůbec nevadí, aspoň si to nemusím překládat
1 2 3 4 Další