Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Oveska

Ne každý je vegan a ne každý dokonce ví, co to veganství je a co všechno obnáší. Jak vidno, ani instantní polenta není každému známá. Trochu nechápu, proč hned ta uraženost - neryla jsem, jen upozorňovala :-/ Jako vegetariánka už jsem se setkala s tolika vtipnými dotazy typu "A vážně nejíš ani ryby? A to jíš pořád jenom zeleninu?", že občas radši říkám něco z mého pohledu zbytečného navíc, abych se vyhnula nepochopení.
Jinak mrkev můžu v jakékoli podobě, takže tomu určitě dám šanci :-p Z nové šťavnaté mrkvičky to bude prima.

gmptop:
"Instatní" u polenty neznamená "chemická", jen je prostě rychle hotová, protože je rozemletá na krupici a napařená. Zkuste nejdřív použít Google a najít si složení, než se začnete demonstrativně dožadovat instantního kusu prasete ;-)

Ale to máslo je dobré :-p Chtělo by to aspoň upozornění, jestli má autorka receptu na mysli nějakou veganskou náhradu.

Jana Remkova: Můžete si ho naložit libovolně, tofu výborně přejímá chutě. Zrovna předevčírem jsem ho nakrájené na špalíčky naložila do směsi sojovky, medu, česneku, strouhaného zázvoru a oleje, opekla na suché pánvi ze všech stran a bylo to vynikající ;-)

karel: Asi jste nikdy nejedl dobře připravené tofu, to je škoda. Může být vynikající, ale musí se to s ním umět ;-)

lemarti:

I tak by to snad chtělo uvést zdroj, ne?

Vypadá to krásně, ale poslední fotka by si zasloužila uvést skutečný zdroj:

http://www.domowe-wypieki.pl/przepisy-serniki/118-...

Alka:

Mám dojem, že jsem někde narazila na informaci, že jsou prostě českou mutací BBC Good Food, většina jejich receptů je odtamtud (některé bohužel včetně fotek, všimla sjem si toho hlavně na webu Apetitu). Což mi vůbec nevadí, aspoň si to nemusím překládat :-) Ale všechno mají hodně sladké, to máte pravdu.

Zrovna se na něj zítra chystám, v novém Apetitu mi padl do oka hned :-) A s cukrem naložím stejně, jejich množství je šílené.

Zajímavé :-) Jak děláte ty dlouhé hoblinky? Mně se vždycky podaří jen taková drť...

Tak to vypadá skvěle! Řepu mám moc ráda a všechnu tu ostatní zeleninu taky - díky za zajímavý recept :-)

Ano a výborné :-p Měli jsme suchý jablečný cider od Pragera, chutná hodně jako sušší bílé víno, ale má zajímavou osvěžující ovocnou chuť.

Díky za odpověď :-) Asi začnu s basmati, stejně jsem ji chtěla kupovat, chodím na ni do vegejídelny a mám moc ráda její konzistenci.

To vypadá skvěle - to koření, čočka, hmmm... :-) Jaká rýže by byla nejlepší? Napadá mě basmati, ta se nerozvaří tak snadno jako ta obyčejná, co se prodává u nás. S jakou to děláte?

Sláva, konečně si upeču far :-) Sháněla jsem hrozně dlouho vyzkoušený recept, díky!