Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Pajato

jsem tady po 5ti letech znova, konecnejsem ten recept nasla.... a porad to nejlepsi jidlo :-K:yes:

Merylas: urcite vyzkousim :-K dekuju, budu pak psat komentar :-)

MamlajdaD: no ja mam z Ceska takovy "vejir" co se dava do hrnce a pod to voda. To staci tak na kupovane platky (asi 8 max 10 platku) houskovych knedliku. Ta voda vydrzi tak max 11-12 min pod tim, jinak se to pali. A prumer hrnce je tak 20 cm...
to by to jako v tom slo taky? Asi po jednom joooo....:-) ja jen myslela, ze treba existuje jeste neco "vetsiho" :-Q

MamlajdaD: :-K samozrejme, ze mi to staci :-K mooooc dekuju!!!

pomer brambory / mouka jsem pochopila... ale vejce... 1 nebo kolik? prominte mi tu otazku, ale nejsem "kucharka" :-( rekneme... kolik vajec na kolik brambor? PROSIM!!! urcite je to rozdil, jestli delam knedliky pro dva nebo pro 4 ne?

prominte mi mozna hloupou otazku... kdyz nemam parak, jak to udelat?

vypada to chutne, je to jednoduche a jen jeden kastrulek a panvicka na myti... optimalni vecere na rychlo :yes: bodik je jisty :-K

ja taky k tomu vrazila syrove platky brambor a navrch jsem polozila platky krkovicky... vse z jednoho pekacku.... bylo mnam !!! :-K

nejlepsi cocka ever.... dovolila jsem si prida fotku :-D

strasne rado to jim, jen do omacky pridavam jeste zeleou jarni cibulku kvuli smrncu a barvy <3
a ty lisky trvaji strasne dlouho, nez je umyju, ma nekdo pro me tip? :-K

taky delam, ale pres papir davam jeste alobal. A davam i zampiony, slaninu a kureci maso.... je z toho kompletni jidlo, dobre i na gril....:-K

magdalenka: ocet ale smrdi .... :-O

Veronika.Hrozna: to mam radost :yes: jsem rada, ze jsem mohla pomoct ;-)