MamlajdaD: no ja mam z Ceska takovy "vejir" co se dava do hrnce a pod to voda. To staci tak na kupovane platky (asi 8 max 10 platku) houskovych knedliku. Ta voda vydrzi tak max 11-12 min pod tim, jinak se to pali. A prumer hrnce je tak 20 cm...
to by to jako v tom slo taky? Asi po jednom joooo.... ja jen myslela, ze treba existuje jeste neco "vetsiho"
pomer brambory / mouka jsem pochopila... ale vejce... 1 nebo kolik? prominte mi tu otazku, ale nejsem "kucharka" rekneme... kolik vajec na kolik brambor? PROSIM!!! urcite je to rozdil, jestli delam knedliky pro dva nebo pro 4 ne?
strasne rado to jim, jen do omacky pridavam jeste zeleou jarni cibulku kvuli smrncu a barvy
a ty lisky trvaji strasne dlouho, nez je umyju, ma nekdo pro me tip?
to by to jako v tom slo taky? Asi po jednom joooo....
a ty lisky trvaji strasne dlouho, nez je umyju, ma nekdo pro me tip?
1 2 3 … 5 Další