Alzbetina Prk.: Do zapékacích misek, které mám, se uvedené množství v pohodě vleze (byly 2 misky). Uvedené množství (na jednu porci) bal. sýru,(125g),(100-150g) eidamu na posypání a smetany (250ml, tedy jeden kelímek) mi přijde ok. Bal. sýr se totiž roztaví a spolu se smetanou vytvoří omáčku v misce. Pokud máte misky menší, není problém suroviny ubrat (recept je psán z množství, ve kterém jsem vařil), vše je o tom si to vyzkoušet, upravit si to podle svých (ne) možností. Pokud se tedy (někdy) časem odhodláte recept vyzkoušet, myslím že litovat nebudete, jedná se o fajn jídlo, které má mnoho lidí rádo.
Alzbetina Prk.: Děkuji za váš názor. Pro vaši informaci, tento pokrm se běžně podává v pizzeriích ve stejném složení. Asi znáte lepší recept, přesto že na profilu máte za 7 let pouze jeden (okopírovaný). Hodně štěstí
bofinka: Ano ano, jakmile se cukr rozpustí, jablka se jím hezky obalí a lžící spolu i s karamelem podáváme na talíř. Samozřejmě dáváme zprvu menší množstvím a, je-li třeba, cukr přidáme. Věřte, že karamel se určitě zbytečně nevyhodí
Edit: Dopsáno