Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Shakira26

Buchtu jsem si pozměnila..místo másla jsem použila tvaroh a zakysanou smetanu s cukrem, a puding jsem smíchala s mlékem, místo vody. Kolikrát buchta právě s vodou popraská. A navíc to je s mlékem chutnější. Nedala jsem 0,5 litru mléka, ale 0,75 litru. Po buchtě se jen zaprášilo. :-) :yes:

Dnes tuto luxusní bublaninu upekla 15.letá dcera, vybrala si k tomu jahody. Dlouho šlehala a bublanina se jí povedla na 1. Vysoká a nadýchaná, s jahodami výborná! Určitě recept ukládám a budeme dělat často s různým ovocem. Děkujeme moc za tento skvělý recept. Opravdu zvládne každý začátečník. :yes::-8