Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Slavicin

A co koření jako pepř a nové koření?

mika59: ; ok nic nedeje, ja to pekla na 170' a v pohode:-* diky:yes:

Eja57: / tak priste to budu pect na 230 > 5min. kdyz se tu nijde neuvadi teplota;-(

Tak ja to pekla na 40 cca 8h pri 80'C:-//

cathleen: Jsem tu nový pardon. tak se budu tedy na oko chovat slušne jak 50% registrovaných:-!:-? ;-(:yes:

RE; pavelk: tak to ti povim naprosto přesně hořká a úplně nechutné protože maso divočáka je suchá není to tak vepřové normální ale divočák je suchý celkově a jinak aj guláš :-O

Tehát Čabajskáig a bratwurst elég messze van, és a kínos 10000g is hülye.

:-// a proč sa to menuje bramborovy salát, kdyz je to majoneza;-( jinak o ničem, jsou tu mnohem lepší recepty na majonezu:no::no:

:-Qtož ty povidla mňa dostaly :yes:

Naposledy jste si prohlédli