Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele srettka

Tynaja: Tomu rozumím, 100 lidí znamená 100 chutí😊

HankaHana4.: Tady jde o to, že ten hrnec kolem chleba může vytvářet jiné prostředí, než když je na volno na plechu. Já ho měla také z ošatky ,překlopila jsem ho do hrnce a vše naprosto v pohodě.

LuccaSvoboda: zkusila bych ghee

Plalenka: krásná zpráva, tak ať chutná:-K

veronika_straka: fantazii se meze nekladou :-K

Radka71: Tak to je milá zpráva, děkuji za zpětnou vazbu:-K

To zní zajímavě. Já listy květáku zase využívám do květákové polévky:yes:

magdalenka: ano, tenhle se nepřiklápí.

V tomhle čase extrémniho sladkého pečení je tohle něco, nad čím jsem si mlaskla. Možná bych to ještě vylepšila tím, že bych místo zálivky udělala olejovo octovou emulzi. Vlastně vymíchaný olej s octem se solí a cukrem:-8

Jelikož jsem udržovala při životě v ledničce květák a nebyla chuť ani na smažený, ani na mozeček, ani na naši klasickou květákovou polévku, tak jsem šla hledat recept. A tenhle recept je teda skvělej. Strašně mi to chutná, už jsem snědla dva talíře a nevím jestli jsem skončila:-D. Nepřidávala jsem kopr, nechala jsem to bez kopru, ale i tak je to vynikající:yes::yes::yes: Takže mohu vřele doporučit:-K

Petra.f: Tak to mám radost, že přišel k chuti. Dobrý bezlepkový chleba je celkem i zázrak. Co si budem:-K

Hella (moderátorka): Děkuji za upozornění, nevhodně jsem to napsala. Už jsem to i opravila. Nemělo to být o síle 2 cm, ale velikost plátků. Tloušťka má být tenká. Cca 1,5-2mm:-K