HankaHana4.: Tady jde o to, že ten hrnec kolem chleba může vytvářet jiné prostředí, než když je na volno na plechu. Já ho měla také z ošatky ,překlopila jsem ho do hrnce a vše naprosto v pohodě.
V tomhle čase extrémniho sladkého pečení je tohle něco, nad čím jsem si mlaskla. Možná bych to ještě vylepšila tím, že bych místo zálivky udělala olejovo octovou emulzi. Vlastně vymíchaný olej s octem se solí a cukrem
Jelikož jsem udržovala při životě v ledničce květák a nebyla chuť ani na smažený, ani na mozeček, ani na naši klasickou květákovou polévku, tak jsem šla hledat recept. A tenhle recept je teda skvělej. Strašně mi to chutná, už jsem snědla dva talíře a nevím jestli jsem skončila. Nepřidávala jsem kopr, nechala jsem to bez kopru, ale i tak je to vynikající Takže mohu vřele doporučit
Hella (moderátorka): Děkuji za upozornění, nevhodně jsem to napsala. Už jsem to i opravila. Nemělo to být o síle 2 cm, ale velikost plátků. Tloušťka má být tenká. Cca 1,5-2mm
1 2 3 … 309 Další