Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele zoze2

chocolate:A jak to děláte? Prozradíte prosím?....:-)a samozřejmě bod..

Říkám nádhera......a první bod i když každý druh by chtěl alespon jeden:-)

Dobrý večer,určitě je lepší šlehač a šlehačka má mít pokojovou teplotu. Po zhrudkovatění vyndat do studené vody, chvíli nechat ve vodě zatuhnout, vymačkat přebytečnou tekutinu v dlaních, udělat bochánek, dát na hluboký talíř a mírným pohazováním vytvarovat do šišky másla a zároveň se tak zbavíme zbytku podmáslí z máslíčka...

Martinko to je jednoduché, nejdříve uděláš zdobení po obvodu, ty bobky a pak dovnitř lžičkou vliješ čokoládu, alespon já to dělám a je to fajn...:-)

A další bodík ode mě, vypadá to mňamozně....

Nádherné a jemné, jste šikulka:yes:

Pěkný den všem dámám zde, nedávno jsem se přihlásila na tyto stránky a opravdu smekám co umíte....snad se časem také pochlubím a tady velká jednička, jste umělkyně:-)):yes:

Naposledy jste si prohlédli