Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomazánka z červené řepy, slunečnicových semínek a kopru)

Celý recept

Energie2 660 kJ / 636 kcal
Bílkoviny35,62 g
– z toho živočišné bílkoviny30,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,12 g
Tuky41,08 g
– nasycené18,82 g
– nenasycené21,10 g
–– mononenasycené11,18 g
–– polynenasycené9,92 g
––– omega 30,25 g
Vláknina3,24 g
Cholesterol 88 mg
Sodík 686 mg
Sůl1,86 g
Sacharidy29,25 g
– cukry20,65 g
––– laktóza4,60 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks středně velké vařené nebo pečené červené řepy
100 g 100 g na hrubo strouhané mozarelly Mozzarella kravská 100 g
2 lžíce 2 lžíce slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 30 g
2 lžíce 2 lžíce kopru (čerstvý, případně mražený) Kopr nať čerstvý 30 g
50 g 50 g lučiny, žervé nebo podobného sýra Žervé 50 g
1 lžíce 1 lžíce sekané hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
1- 2 lžičky 1- 2 lžičky worcesteru Worcestrová omáčka 7.5 ml
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
pepř, sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.