Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablko-ořechové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 054 kJ /
5 271 kcal
Bílkoviny94,04 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,32 g
Tuky231,48 g
– nasycené23,26 g
– nenasycené175,17 g
–– mononenasycené63,12 g
–– polynenasycené112,05 g
––– omega 320,72 g
Vláknina39,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 436 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy683,15 g
– cukry409,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
10 - 15 lžic 10 - 15 lžic horké vody Voda 225 ml
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
200 g 200 g ořechů (vlašské,lískové) Vlašské ořechy 200 g
240 g 240 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 240 g
prášek do pečiva Kypřící prášek
750 g 750 g jablek Jablko čerstvé 750 g
180 g 180 g krystalového cukru Cukr bílý 180 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
4 - 6 dl 4 - 6 dl vody Voda 500 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 22.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.