Nutriční hodnoty (Jablko-ořechové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 22 054 kJ / 5 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,32 g |
| Tuky | 231,48 g |
| – nasycené | 23,26 g |
| – nenasycené | 175,17 g |
| –– mononenasycené | 63,12 g |
| –– polynenasycené | 112,05 g |
| ––– omega 3 | 20,72 g |
| Vláknina | 39,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 436 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 683,15 g |
| – cukry | 409,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 10-15 lžic 10-15 lžic horké vody | Voda | 225 ml |
| 6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
| 200 g 200 g ořechů | Vlašské ořechy | 200 g |
| 240 g 240 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 240 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 750 g 750 g jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 180 g 180 g krystalového cukru | Cukr bílý | 180 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
| 2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |