Nutriční hodnoty (Jablko-ořechové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 054 kJ / 5 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,32 g |
Tuky | 231,48 g |
– nasycené | 23,26 g |
– nenasycené | 175,17 g |
–– mononenasycené | 63,12 g |
–– polynenasycené | 112,05 g |
––– omega 3 | 20,72 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 436 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 683,15 g |
– cukry | 409,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
10 - 15 lžic 10 - 15 lžic horké vody | Voda | 225 ml |
6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
200 g 200 g ořechů (vlašské,lískové) | Vlašské ořechy | 200 g |
240 g 240 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 240 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
750 g 750 g jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
180 g 180 g krystalového cukru | Cukr bílý | 180 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
4 - 6 dl 4 - 6 dl vody | Voda | 500 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml |