Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sterilované okurky - sladkokyselé

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 8. 2013 10:49

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 421 kJ / 1 296 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 64,04 g
Sůl160,00 g
Sacharidy324,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Cukerín neboli sacharin - 1 tabletka odpovídá 1 kostka cukru.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

clupmi

15. 8. 2013 09:06

emanca@seznam.cz: Recept máme od tchyně, která už nežije. Co si pamatuji, tak mi ty její okurky strašně chutnaly od dob, co jsem si její dceru namlouval.:-8
A umělé sladidlo mi vyhovuje, právě ze zmíněných důvodů, i když pít lák nemám ve zvyku. :-K

jojaart

15. 8. 2013 08:51

Moj nalev.3 litre vody,100 g soli,350 g cukru,1 liter octu.

emanca@seznam.cz

15. 8. 2013 05:02

Tento recept byl před lety uveřejněn v zemědělských novinách. Já si ho vystřihla a předávala v práci kolegyním. emanca@seznam.cz

emanca

15. 8. 2013 05:00

Tento recept byl před lety uveřejněn v Zemědělských novinách a já si ho vystřihla a pak ho předávala v práci kolegyním. Byl nazván Znojemské okurky.

Hell.

14. 8. 2013 22:09

Tak se ptám... proč umělé sladidlo? Proč ne na tohle množství vody 700-750 g cukru místo chemie? Znojmia to tam dává léta letoucí jako alibi pro cukrovkáře... Ale proč doma pro osobní spotřebu? Nějak si asi sedím na káblíku :-(

Bibinka

14. 8. 2013 15:06

Clupmi, právě jsem je zavařila a protože dělám téměř totožně, jen dávám ještě bobek, nové koření a sacharinu 2O ks, cukr nedávám, ale tobě dávám 5.boda:yes:

Anna

14. 8. 2013 13:33

Zdravím, já si myslím, že se dává buď cukr, nebo tablety sacharinu. Já dělám ten samý nálev, jen s tím množstvím cukru bez sacharinu a jsou dobré. Myslím, že oboje je moc přeslazené. :-?

1974andrea

14. 8. 2013 12:34

Dělám prakticky stejně, jen nedávám hřebíček, místo něj dávám nové koření a bobkový list a na stejné množství tekutin dávám pouze 25 sacharinů.

Vaclav Fronek

14. 8. 2013 11:56

Obdivuji tu tvou pracovitost. Takovou várku bych asi nezvlád. Jako poctu přijmi ode mne uznání a +bodík 4

jirholu

14. 8. 2013 11:53

Také mám stejný recept a okurky jsou opravdu výborné :-p:-p:yes:

Manka47

14. 8. 2013 11:29

Ano, toto je i můj nejlepší recept na sladkokyselé, sterilované okurky.:-)) Jsou výborné.:-)) A samozřejmě bod.:-)) Dělám ůplně stejně.:-)):-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: sterilované okurky sladkokyselý nálev na okurky sladkokyselé okurky doba sterilování okurek sterilovani okurek sterilované okurky recept recepty nejlepší nakládané okurky recept na sterilované okurky nalev na sladkokysele okurky nejlepší sterilované okurky nejlepší recept na okurky sladkokyselé okurky,nálev recept na zelí sterilované sladkokyselé nakládané okurky recept na sladkokysele okurky okurky sterilované sladkokyselé okurky recept nálev na okurky bez sacharinu sladkokyselý lák na okurky recept na sterilované okurky bez nálevu

Suroviny: mrkev, křen, kopr, koření hřebíček, pepř celý, cibule, semínka hořčičná, voda, ocet, sůl, cukr, cukerin

TopRecepty.cz

Sterilované okurky - sladkokyselé

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0M8X