Nutriční hodnoty (Filé po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 791 kJ / 2 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,98 g |
| Tuky | 86,94 g |
| – nasycené | 41,22 g |
| – nenasycené | 43,03 g |
| –– mononenasycené | 36,49 g |
| –– polynenasycené | 6,55 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 39,72 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,71 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 271,30 g |
| – cukry | 39,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
| 4 porce 4 porce rybího filé | Treska filet | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 3 3 –4 žampiony | Žampion čerstvý | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |