Nutriční hodnoty (Bábovka Ekvádor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 27 189 kJ / 6 498 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 88,90 g |
| Tuky | 288,98 g |
| – nasycené | 25,59 g |
| – nenasycené | 242,47 g |
| –– mononenasycené | 167,55 g |
| –– polynenasycené | 74,92 g |
| ––– omega 3 | 21,45 g |
| Vláknina | 26,15 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 446 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 846,40 g |
| – cukry | 311,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek pomerančové šťávy z čerstvě vymačkaných pomerančů | Šťáva z pomeranče | 250 ml |
| 3 hrnky 3 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 750 g |
| 1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 100 g 100 g kandovaného ovoce | Citron kandovaný | 100 g |
| trochu trochu sekaných ořechů | Vlašské ořechy | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |