Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 093 kJ / 978 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,37 g |
| Tuky | 70,19 g |
| – nasycené | 38,47 g |
| – nenasycené | 31,15 g |
| –– mononenasycené | 18,07 g |
| –– polynenasycené | 13,07 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 10,08 g |
| Cholesterol | 127 mg |
| Sodík | 1,66 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 48,80 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 nožek 5 nožek Frankfurtských párků | Párek vepřový | 200 g |
| 1 1 cibule (velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 4 4 brambory (velké) | Brambor zimní | 200 g |
| 1 1 masox | Bujón hovězí | |
| 3 lžičky 3 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 3 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |