Nutriční hodnoty (Bramboračka 1.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 446 kJ / 1 063 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,87 g |
| Tuky | 8,73 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 0,79 g |
| –– mononenasycené | 0,21 g |
| –– polynenasycené | 0,58 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 157,21 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 367 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 144,52 g |
| – cukry | 18,99 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 20 dkg 20 dkg sušených hub | Houby sušené směs | 200 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |