Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Farářské řízky

Zapečené maso je vždy velmi vděčný pokrm, protože je připravený téměř bez práce i nádobí. Stačí naskládat pár základních surovin do pekáčku a strčit do trouby. Pokud vám dochází inspirace, zkuste rodině upéct farářské řízky podle našeho receptu.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

4. 11. 2010 15:56

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 713 kJ / 2 322 kcal
Bílkoviny279,81 g
Tuky118,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 708 mg
Sodík 3,53 g
Sůl8,50 g
Sacharidy32,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spinner

21. 12. 2019 14:09

:-O

zujali

18. 12. 2019 21:31

Ukládám a určitě vyzkouším. Vypadá to lákavě :-)

certikviti

8. 1. 2019 11:36

Výborný pokrm, přidávám bodík.:-):yes:

Libulka

21. 9. 2018 12:56

Vyzkoušeno a chutnalo. Přidala jsem si navíc nakrájený porek a chilli kousky, pekla jsem v ohnivzdorné míse přikryté, až na posledních asi 20 minut jsem sundala víko. Smetana se jakoby srazila, možná způsobeno kyselostí toho porku, nevím, na chuti to neubralo, i když to asi divně vypadá 8-( nicméně chutnalo a posílám bodík a fotku ;-)

Míša

8. 4. 2017 21:33

:-8 Ňam ňam :-8 zítra dělám k obědu

Monca.H. Monca.H.

4. 11. 2011 17:15

+7. bodík a fotečka.Dělávám často-je to vynikající a superrychlé jídlo,kterému nikdo neodolá.Brambory ještě polévám zapečenou šťávou z plechu okolo masa :yes:

Eliza Eliza

23. 12. 2010 16:58

Děkuju za recept na dnešní dobrý oběd a na oplátku posílám fotky. :-) Jen - proč je v kategorii jiné maso? Není to škoda? Když třeba někdo hledá recepty s vepřovým, tak mu unikne...;-)

Inka1 Inka1

4. 11. 2010 20:56

Takhle dělám kotlety, přidám i plátek anglické slaniny :-D:-D

javaj25

4. 11. 2010 16:42

Jo mohlo by, já teď dělala taky s kuřecím :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 11. 2010 16:40

Jani, vítej na topreceptech:-K. Místo té kýty by určitě mohlo být i jiné vepřové maso, že? Fajný recept, dělávám třeba i z kuřecího masa.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: farářské kotlety recept fararske kotlety fararsky rizek farářův řízek farářovy kotlety farařovy řízky farářský řízek recept fararovi rizky farářská kotleta rizky kuchařka on line farářovi kotlety rizky z kotlety farářova kotleta farářske řízky z trouby příloha ke kuřecímu řízku faražske rizky farářské kotlety - recept farářský kotlet recepty on line

Suroviny: kýta vepřová, sýr tvrdý, máslo, sůl, pepř, cibule, smetana na vaření, mouka hladká, hořčice plnotučná

TopRecepty.cz

Farářské řízky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p2yQ