Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Farářské řízky

Zapečené maso je vždy velmi vděčný pokrm, protože je připravený téměř bez práce i nádobí. Stačí naskládat pár základních surovin do pekáčku a strčit do trouby. Pokud vám dochází inspirace, zkuste rodině upéct farářské řízky podle našeho receptu.

Hodnocení receptu je 5,0 (67×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

4. 11. 2010 15:56

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 713 kJ / 2 322 kcal
Bílkoviny279,81 g
Tuky118,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 708 mg
Sodík 3,53 g
Sůl8,50 g
Sacharidy32,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spinner

21. 12. 2019 14:09

:-O

zujali

18. 12. 2019 21:31

Ukládám a určitě vyzkouším. Vypadá to lákavě :-)

certikviti

8. 1. 2019 11:36

Výborný pokrm, přidávám bodík.:-):yes:

Libulka

21. 9. 2018 12:56

Vyzkoušeno a chutnalo. Přidala jsem si navíc nakrájený porek a chilli kousky, pekla jsem v ohnivzdorné míse přikryté, až na posledních asi 20 minut jsem sundala víko. Smetana se jakoby srazila, možná způsobeno kyselostí toho porku, nevím, na chuti to neubralo, i když to asi divně vypadá 8-( nicméně chutnalo a posílám bodík a fotku ;-)

Míša

8. 4. 2017 21:33

:-8 Ňam ňam :-8 zítra dělám k obědu

Monca.H. Monca.H.

4. 11. 2011 17:15

+7. bodík a fotečka.Dělávám často-je to vynikající a superrychlé jídlo,kterému nikdo neodolá.Brambory ještě polévám zapečenou šťávou z plechu okolo masa :yes:

Eliza Eliza

23. 12. 2010 16:58

Děkuju za recept na dnešní dobrý oběd a na oplátku posílám fotky. :-) Jen - proč je v kategorii jiné maso? Není to škoda? Když třeba někdo hledá recepty s vepřovým, tak mu unikne...;-)

Inka1 Inka1

4. 11. 2010 20:56

Takhle dělám kotlety, přidám i plátek anglické slaniny :-D:-D

javaj25

4. 11. 2010 16:42

Jo mohlo by, já teď dělala taky s kuřecím :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 11. 2010 16:40

Jani, vítej na topreceptech:-K. Místo té kýty by určitě mohlo být i jiné vepřové maso, že? Fajný recept, dělávám třeba i z kuřecího masa.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: farářské kotlety recept fararske kotlety fararsky rizek farářův řízek farářovy kotlety farařovy řízky farářský řízek recept fararovi rizky farářská kotleta rizky kuchařka on line farářovi kotlety rizky z kotlety farářova kotleta farářske řízky z trouby příloha ke kuřecímu řízku faražske rizky farářské kotlety - recept farářský kotlet recepty on line

Suroviny: kýta vepřová, sýr tvrdý, máslo, sůl, pepř mletý, cibule, smetana na vaření, mouka hladká, hořčice plnotučná

TopRecepty.cz

Farářské řízky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p2yQ