Nutriční hodnoty (Jablkový dort z Valtýnova)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 007 kJ / 1 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,52 g |
Tuky | 13,31 g |
– nasycené | 4,17 g |
– nenasycené | 8,33 g |
–– mononenasycené | 2,05 g |
–– polynenasycené | 6,28 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 29,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 340,80 g |
– cukry | 179,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg loupaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
cukr | Cukr bílý | |
skořice | Skořice ceylonská | |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 balíček 2 balíček dětských piškotů | Piškoty | 240 g |