Nutriční hodnoty (Jablkový dort z Valtýnova)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 007 kJ / 1 675 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,52 g |
| Tuky | 13,31 g |
| – nasycené | 4,17 g |
| – nenasycené | 8,33 g |
| –– mononenasycené | 2,05 g |
| –– polynenasycené | 6,28 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 29,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 340,80 g |
| – cukry | 179,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 240 g 240 g dětských piškotů (přibližně 2 balíčky) | Piškoty | 240 g |
| 1 kg 1 kg loupaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| skořice mletá (podle chuti) | Skořice ceylonská mletá | |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
| 2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |