Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Velikonoční dort Neapol)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie19 249 kJ /
4 601 kcal
Bílkoviny148,81 g
– z toho živočišné bílkoviny128,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,73 g
Tuky372,26 g
– nasycené110,33 g
– nenasycené219,79 g
–– mononenasycené108,88 g
–– polynenasycené110,90 g
––– omega 32,87 g
Vláknina17,79 g
Cholesterol 2,09 g
Sodík 8,63 g
Sůl21,14 g
Sacharidy155,17 g
– cukry43,43 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 sáčky 3 sáčky želatiny na aspik Želatina vepřová
100 g 100 g strouhaného parmezánu Parmezán 100 g
340 g 340 g sterilované zeleninové směsi Mrkev mražená 340 g
6 6 vařených vajec Vejce slepičí 420 g
150 g 150 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 150 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
100 g 100 g sýru eidam Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
2 2 větší kyselé okurky Okurka polní zavařená
1 1 malá konzerva hrášku Hrášek zelený sterilovaný
1 malá konzerva 1 malá konzerva mrkve Mrkev čerstvá
1 malá konzerva 1 malá konzerva kukuřice (nebo zeleninové směsi) Kukuřice sterilovaná
70 g 70 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 2.5 g
oregano Oregano sušené
210 g 210 g majonézy Majonéza 210 g
2 špetky 2 špetky soli Sůl mořská 2 g
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.