Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí špíz

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 5. 2011 21:16

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 437 kJ / 2 255 kcal
Bílkoviny107,85 g
Tuky193,40 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 431 mg
Sodík 2,71 g
Sůl6,74 g
Sacharidy18,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept jsem našla v časopise od Albertu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

djany

16. 5. 2011 11:07

vypadá to lákavě :yes:

zizala zizala (moderátorka)

16. 5. 2011 10:52

Špízy u nás taky milujeme, ale nikdy by mě nenapadlo koupit připravený špíz :-8
Ovšem z pěkného kousku masa - to je radost dělat i jíst :-p

Ten sýrový dip je moc dobrý, taky ho dělám, jen ještě přidávám čerstvé bylinky ;-)

Fantom

16. 5. 2011 09:44

Dnes je jiná doba, nejsou všechny firmy stejné, jsou i takové které podléhají velmi přísné kontrole a dost na tu kontrolu hledí, neříkam že zrovna Albert, taky s nim nemam dobré zkušenosti, ale není to dlouho co jsem dělal technologické postupy pro jednu firmu a můžu říct že bych si s chutí dal i ten polotovar.:yes:

Kadlik Kadlik

16. 5. 2011 09:21

Já nevím, no.... nedávno jsem koupil chlazenou sekanou na Kaufu, ve vaničce, dal dopéct do trouby, dobré a rychlé to bylo... Brali jsme si to s mladou mezi chleby na psí závody. Ale jinak se s tím masem raděj sám vyhraju, protože i ta příprava je pro mě radost. Tyhle polotovary, a naložené maso... Nějak tomu nevěřím. :-// I proto, že původem jsem technik zpracování masa...:-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2011 09:14

Eliza: kupují lidé a hodně!!! Já si taky raději dělám sama, ale hlavně chlapi jsou rádi, že se s ničím nemusí dlouho piplat. Tyhle výrobky u nás v chladících boxech mizí nejrychleji.

Eliza Eliza

15. 5. 2011 22:32

Mně by zajímalo, jestli jim to napajcované staré maso vůbec někdo kupuje...nebo do čeho ho následně semelou...:-((
Oceňuji, že autorka ten prefabrikát nekoupila, ale alespoň napíchala maso ad. na jehlu sama...:yes:

srettka

15. 5. 2011 21:48

jééžiš:-O, radši doma udělat, než koupit to zakamuflované staré maso:-O
špízků u nás bylo včera na grilu,takže ty já můžu:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí špízy na grilu kuřecí špíz kuřecí špízy do trouby recepty kuřecí špízy na gril kuřecí špíz na grilu kuřecí špízy do trouby kuřecí špíz na gril špíz jak dlouho dělat špízy kuřecí špíz recept kuřecí špízy z trouby rychlý kuřecí špíz kuřecí špízy špízy kuřecí kuřecí špíz do trouby kuřecí špízy v troubě rychlé kuřecí špízy špiz na gril špízy kuřeci na grilu recepty špízy do trouby recepty

Suroviny: stehno kuřecí, špek, cibule, paprika čerstvá červená, koření grilovací, směs listových salátů, rajče cherry, olej olivový, ocet balsamiko, sůl, sýr plísňový, smetana zakysaná, majonéza, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Kuřecí špíz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LYNj