Nutriční hodnoty (Pomazánka škvarková)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 27 942 kJ / 6 678 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 118,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,97 g |
| Tuky | 633,30 g |
| – nasycené | 227,61 g |
| – nenasycené | 365,53 g |
| –– mononenasycené | 293,95 g |
| –– polynenasycené | 71,58 g |
| ––– omega 3 | 7,31 g |
| Vláknina | 18,96 g |
| Cholesterol | 1,53 g |
| Sodík | 21,18 g |
| Sůl | 52,19 g |
| Sacharidy | 98,25 g |
| – cukry | 34,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g škvarků | Škvarky | 700 g |
| 1 1 malé lečo | Zelenina směs sterilovaná | |
| 2 2 kapie (i sterilované) | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 150 g 150 g hořčice | Hořčice plnotučná | 150 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 5 lžic 5 lžic vegety | Kořenící směs sypká | 75 g |