Nutriční hodnoty (Krteček na hroudě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 458 kJ / 5 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 79,00 g |
Tuky | 196,61 g |
– nasycené | 28,98 g |
– nenasycené | 151,66 g |
–– mononenasycené | 86,24 g |
–– polynenasycené | 65,42 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 37,95 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 812 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 794,03 g |
– cukry | 550,46 g |
––– laktóza | 17,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g cukru krystal | Cukr bílý | 150 g |
175 g 175 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 175 g |
10 PL 10 PL studené vody | Voda | 180 ml |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
75 g 75 g cukru krystal | Cukr bílý | 75 g |
90 g 90 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 90 g |
5 lžic 5 lžic vody | Voda | 90 ml |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
1 1 mandlový pudink | Puding v prášku | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
mandlová tresť | Aroma mandlové | |
cukr moučka | Cukr bílý | |
300 g 300 g mandlí (blanšírovaných) | Mandle neloupané | 300 g |
300 g 300 g cukru moučka | Cukr bílý | 300 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |