Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krteček na hroudě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 458 kJ /
5 607 kcal
Bílkoviny146,29 g
– z toho živočišné bílkoviny67,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny79,00 g
Tuky196,61 g
– nasycené28,98 g
– nenasycené151,66 g
–– mononenasycené86,24 g
–– polynenasycené65,42 g
––– omega 30,21 g
Vláknina37,95 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 812 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy794,03 g
– cukry550,46 g
––– laktóza17,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g cukru krystal Cukr bílý 150 g
175 g 175 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 175 g
10 PL 10 PL studené vody Voda 180 ml
prášek do pečiva Kypřící prášek
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
75 g 75 g cukru krystal Cukr bílý 75 g
90 g 90 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 90 g
5 lžic 5 lžic vody Voda 90 ml
prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 máslo Máslo kravské 1 g
350 ml 350 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
1 1 mandlový pudink Puding v prášku
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
mandlová tresť Aroma mandlové
cukr moučka Cukr bílý
300 g 300 g mandlí (blanšírovaných) Mandle neloupané 300 g
300 g 300 g cukru moučka Cukr bílý 300 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.