Nutriční hodnoty (Jahelník bez tuku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 325 kJ / 1 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,24 g |
Tuky | 11,71 g |
– nasycené | 3,02 g |
– nenasycené | 7,74 g |
–– mononenasycené | 2,08 g |
–– polynenasycené | 5,66 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 31,70 g |
Cholesterol | 11 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 237,07 g |
– cukry | 54,10 g |
––– laktóza | 9,19 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek jahel | Jáhly | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
meruňkový kompot | Meruňka zavařená | |
rozinky | Rozinky | |
skořice | Skořice ceylonská |