Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahelník bez tuku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 325 kJ /
1 273 kcal
Bílkoviny38,92 g
– z toho živočišné bílkoviny9,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,24 g
Tuky11,71 g
– nasycené3,02 g
– nenasycené7,74 g
–– mononenasycené2,08 g
–– polynenasycené5,66 g
––– omega 30,19 g
Vláknina31,70 g
Cholesterol 11 mg
Sodík 168 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy237,07 g
– cukry54,10 g
––– laktóza9,19 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek jahel Jáhly 250 g
1 hrnek 1 hrnek vody Voda 250 ml
3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 187.5 ml
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
1 1 hruška Hruška čerstvá 130 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
meruňkový kompot Meruňka zavařená
rozinky Rozinky
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.