Nutriční hodnoty (Jahelník bez tuku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 325 kJ / 1 273 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,24 g |
| Tuky | 11,71 g |
| – nasycené | 3,02 g |
| – nenasycené | 7,74 g |
| –– mononenasycené | 2,08 g |
| –– polynenasycené | 5,66 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 31,70 g |
| Cholesterol | 11 mg |
| Sodík | 168 mg |
| Sůl | 0,34 g |
| Sacharidy | 237,07 g |
| – cukry | 54,10 g |
| ––– laktóza | 9,19 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek jahel | Jáhly | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
| 1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| 1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| meruňkový kompot | Meruňka zavařená | |
| rozinky | Rozinky | |
| skořice | Skořice ceylonská |