Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nadívaný bažant)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 185 kJ /
2 912 kcal
Bílkoviny38,90 g
– z toho živočišné bílkoviny15,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,33 g
Tuky229,41 g
– nasycené128,68 g
– nenasycené93,78 g
–– mononenasycené76,36 g
–– polynenasycené17,41 g
––– omega 31,04 g
Vláknina21,56 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 1,11 g
Sůl2,59 g
Sacharidy142,55 g
– cukry46,57 g
––– laktóza1,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 bažant Bažant
sůl Sůl mořská
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
125 ml 125 ml bílého vína Víno bílé suché 125 ml
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžíce 1 lžíce zavařených brusinek Brusinky zavařené 15 g
1 lžíce 1 lžíce šípkové marmelády Marmeláda šípková 15 g
3 3 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 129 g
trochu trochu mléka (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
pár kapek kapek tekutého polévkového koření Polévkové koření tekuté
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
sekaná petrželka Petržel nať čerstvá
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
50 g 50 g mandlí Mandle neloupané 50 g
2 2 bílky Vaječný bílek 66 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.