Nutriční hodnoty (Nadívaný bažant)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 185 kJ / 2 912 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,33 g |
| Tuky | 229,41 g |
| – nasycené | 128,68 g |
| – nenasycené | 93,78 g |
| –– mononenasycené | 76,36 g |
| –– polynenasycené | 17,41 g |
| ––– omega 3 | 1,04 g |
| Vláknina | 21,56 g |
| Cholesterol | 1,01 g |
| Sodík | 1,11 g |
| Sůl | 2,59 g |
| Sacharidy | 142,55 g |
| – cukry | 46,57 g |
| ––– laktóza | 1,84 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bažant | Bažant | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 125 ml 125 ml bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce zavařených brusinek | Brusinky zavařené | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce šípkové marmelády | Marmeláda šípková | 15 g |
| 3 3 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
| trochu trochu mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| pár kapek kapek tekutého polévkového koření | Polévkové koření tekuté | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
| 50 g 50 g mandlí | Mandle neloupané | 50 g |
| 2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |