Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drobenková tvaroh-ovocná buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 579 kJ /
377 kcal
Bílkoviny17,55 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,19 g
Tuky15,26 g
– nasycené3,74 g
– nenasycené7,05 g
–– mononenasycené5,60 g
–– polynenasycené1,45 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,48 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy42,20 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 tvarohy Tvaroh polotučný
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
moučkový cukr (dle chuti) Cukr bílý
mléko (na zředění) Mléko kravské polotučné 1,5%
100 g 100 g hladké mouky a Mouka pšeničná hladká 100 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
trochu trochu oleje Olej řepkový
kousek kousek másla Máslo kravské
ovoce Jahody čerstvé
sádlo na vymazání formy Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.