Nutriční hodnoty (Drobenková tvaroh-ovocná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 579 kJ / 377 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,19 g |
| Tuky | 15,26 g |
| – nasycené | 3,74 g |
| – nenasycené | 7,05 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 1,45 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,48 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 201 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 42,20 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| moučkový cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| mléko (na zředění) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 100 g 100 g hladké mouky a | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| ovoce | Jahody čerstvé | |
| sádlo na vymazání formy | Sádlo vepřové |