Nutriční hodnoty (Zeleninová čalamáda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 22 793 kJ / 5 448 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 65,00 g |
| Tuky | 261,20 g |
| – nasycené | 19,70 g |
| – nenasycené | 229,60 g |
| –– mononenasycené | 159,80 g |
| –– polynenasycené | 69,80 g |
| ––– omega 3 | 20,50 g |
| Vláknina | 125,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 900 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 655,00 g |
| – cukry | 560,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg zelí bílé nebo červené | Zelí bílé čerstvé | 2500 g |
| 1 kg 1 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 500 g 500 g mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
| 5 5 feferonek | Chilli paprička čerstvá | |
| 400 g 400 g cukru | Cukr bílý | 400 g |
| 1 1 Deko | Sůl mořská | |
| 500 ml 500 ml octa | Ocet lihový | 500 ml |
| 250 ml 250 ml oleje | Olej řepkový | 250 ml |