Nutriční hodnoty (Bulharská zapečená rajčata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 354 kJ / 1 519 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 94,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,14 g |
| Tuky | 110,89 g |
| – nasycené | 59,41 g |
| – nenasycené | 38,72 g |
| –– mononenasycené | 33,30 g |
| –– polynenasycené | 5,42 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 8,04 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 8,42 g |
| Sůl | 20,84 g |
| Sacharidy | 29,50 g |
| – cukry | 22,20 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 dkg 40 dkg balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 400 g |
| 4 4 masitá rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| koření čubrica nebo oregáno, bazalka | Čubrica | |
| pepř | Pepř černý | |
| máslo | Máslo kravské |