Nutriční hodnoty (Ovocný salát 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 2,64 g |
| – nasycené | 0,58 g |
| – nenasycené | 1,10 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 1,02 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 90,00 g |
| – cukry | 84,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velké mandarinky nebo 2 pomeranče | Mandarinka čerstvá | |
| 20 dkg 20 dkg bílého hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg červeného hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 200 g |
| 2 2 kiwi | Kiwi čerstvé | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| moučkový cukr | Cukr bílý |