Nutriční hodnoty (Kuře v těstíčku a bramboroý salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 486 kJ / 1 311 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 112,50 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 102,56 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,94 g | 
| Tuky | 58,97 g | 
| – nasycené | 33,28 g | 
| – nenasycené | 20,72 g | 
| –– mononenasycené | 17,15 g | 
| –– polynenasycené | 3,57 g | 
| ––– omega 3 | 0,51 g | 
| Vláknina | 11,04 g | 
| Cholesterol | 686 mg | 
| Sodík | 2,34 g | 
| Sůl | 5,72 g | 
| Sacharidy | 79,45 g | 
| – cukry | 34,57 g | 
| ––– laktóza | 18,45 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí řízky | Kuře prso | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 3 dcl 3 dcl mléka nebo smetany | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml | 
| 20-30 dkg 20-30 dkg uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 250 g | 
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g | 
| 1/2 1/2 kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
| polévkové bylinky Kotanyi | Libeček čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4-5 4-5 nových brambor | Brambor raný | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g | 
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 4-5 4-5 kyselých okurek | Okurka polní zavařená |