Nutriční hodnoty (Hruškový koláček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 690 kJ / 2 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,38 g |
Tuky | 118,57 g |
– nasycené | 68,23 g |
– nenasycené | 43,63 g |
–– mononenasycené | 37,31 g |
–– polynenasycené | 6,33 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 14,40 g |
Cholesterol | 824 mg |
Sodík | 271 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 320,19 g |
– cukry | 156,69 g |
––– laktóza | 0,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g polohrobé mouky | Mouka pšeničná hladká | 220 g |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
120 g 120 g změklého másla | Máslo kravské | 120 g |
2 2 vejce (bílky zvlášť) | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |