Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový koláček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 690 kJ /
2 555 kcal
Bílkoviny44,58 g
– z toho živočišné bílkoviny18,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,38 g
Tuky118,57 g
– nasycené68,23 g
– nenasycené43,63 g
–– mononenasycené37,31 g
–– polynenasycené6,33 g
––– omega 30,72 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 824 mg
Sodík 271 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy320,19 g
– cukry156,69 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
220 g 220 g polohrobé mouky Mouka pšeničná hladká 220 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
120 g 120 g změklého másla Máslo kravské 120 g
2 2 vejce (bílky zvlášť) Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
špetka špetka soli Sůl mořská
2 2 hrušky Hruška čerstvá 260 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.