Nutriční hodnoty (Čokoládový pudink s jablky a piškoty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 684 kJ / 403 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 2,64 g |
| – nasycené | 1,14 g |
| – nenasycené | 1,02 g |
| –– mononenasycené | 0,36 g |
| –– polynenasycené | 0,66 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 12 mg |
| Sodík | 67 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 83,20 g |
| – cukry | 81,20 g |
| ––– laktóza | 5,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 čokoládový pudink BIO v prášku (nebo vanilkový) | Puding v prášku | |
| 1/2 l 1/2 l rýžový nápoj Zajíc | ||
| 4 lžíce 4 lžíce třtinového cukru (nebo podle chuti) | Cukr třtinový | 48 g |
| 2 2 jemně strouhaná čerstvá jablka (popř. rozdušené nebo kompot) | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 2 hrstě bezlepkových piškotů | Piškoty bezlepkové | |
| 8 lžic 8 lžic bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 120 ml |
| skořice | Skořice ceylonská |