Nutriční hodnoty (Rebarborovo-švestkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 271 kJ / 5 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,95 g |
Tuky | 191,67 g |
– nasycené | 112,55 g |
– nenasycené | 70,10 g |
–– mononenasycené | 59,76 g |
–– polynenasycené | 10,34 g |
––– omega 3 | 1,16 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 672 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 869,20 g |
– cukry | 587,20 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
200 g 200 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
400 g 400 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 400 g |
300 g 300 g švestek (čerstvé nebo kompotované) | Švestky čerstvé | 300 g |
100-150 g 100-150 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 125 g |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový |