Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborovo-švestkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 271 kJ /
5 562 kcal
Bílkoviny74,29 g
– z toho živočišné bílkoviny22,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,95 g
Tuky191,67 g
– nasycené112,55 g
– nenasycené70,10 g
–– mononenasycené59,76 g
–– polynenasycené10,34 g
––– omega 31,16 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 672 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy869,20 g
– cukry587,20 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
200 g 200 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 200 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
400 g 400 g rebarbory Rebarbora čerstvá 400 g
300 g 300 g švestek (čerstvé nebo kompotované) Švestky čerstvé 300 g
100-150 g 100-150 g třtinového cukru Cukr třtinový 125 g
3 3 bílky Vaječný bílek 99 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.