Nutriční hodnoty (Purpurová pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 618 kJ / 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
| Tuky | 5,67 g |
| – nasycené | 4,04 g |
| – nenasycené | 1,48 g |
| –– mononenasycené | 1,28 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 2,45 g |
| Cholesterol | 19 mg |
| Sodík | 452 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 6,05 g |
| – cukry | 1,15 g |
| ––– laktóza | 0,77 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| konzerva konzerva červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 2 - 3 stroužky 2 - 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| 4 trojúhelníčky 4 trojúhelníčky taveného sýra | Sýr tavený | 48 g |
| bazalka | Bazalka čerstvá |