Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bílé jablko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie15 352 kJ /
3 669 kcal
Bílkoviny191,26 g
– z toho živočišné bílkoviny161,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,10 g
Tuky192,70 g
– nasycené27,51 g
– nenasycené144,39 g
–– mononenasycené46,54 g
–– polynenasycené97,85 g
––– omega 33,52 g
Vláknina49,30 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 4,02 g
Sůl11,06 g
Sacharidy267,65 g
– cukry45,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kuřecího masa Kuře prso 600 g
grilovací koření Grilovací koření
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce solamylu Bramborový škrob 30 g
200 g 200 g mražené kukuřice Kukuřice mražená 200 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
olej Olej řepkový
2 2 utřené stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
50 ml 50 ml bílého vína Víno bílé suché 50 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
200 ml 200 ml tatarské omáčky Tatarská omáčka 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.