Nutriční hodnoty (Bílé jablko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 15 352 kJ / 3 669 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 191,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 161,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,10 g |
| Tuky | 192,70 g |
| – nasycené | 27,51 g |
| – nenasycené | 144,39 g |
| –– mononenasycené | 46,54 g |
| –– polynenasycené | 97,85 g |
| ––– omega 3 | 3,52 g |
| Vláknina | 49,30 g |
| Cholesterol | 1,11 g |
| Sodík | 4,02 g |
| Sůl | 11,06 g |
| Sacharidy | 267,65 g |
| – cukry | 45,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kuřecího masa | Kuře prso | 600 g |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| 200 g 200 g mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 200 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 2 utřené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| 50 ml 50 ml bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 200 ml 200 ml tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 200 g |