Nutriční hodnoty (Rybízovo-jogurtový koktejl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 977 kJ / 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 7,50 g |
| – nasycené | 5,00 g |
| – nenasycené | 2,20 g |
| –– mononenasycené | 2,00 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 200 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 24,50 g |
| – cukry | 24,50 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml červeného a bílého rybízu | Rybíz bílý čerstvý | |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1 1 smetanový jahodový jogurt | Jogurt kravský ovocný 3,5% | |
| cukr dle chuti (záleží na kyselosti ovoce) | Cukr bílý | |
| 0,5 l 0,5 l mléka (podle požadované hustoty) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |