Nutriční hodnoty (Salát z nových brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 238 kJ / 296 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,35 g |
| Tuky | 15,62 g |
| – nasycené | 1,37 g |
| – nenasycené | 13,33 g |
| –– mononenasycené | 9,20 g |
| –– polynenasycené | 4,12 g |
| ––– omega 3 | 1,09 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 24 mg |
| Sodík | 652 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 25,60 g |
| – cukry | 2,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g nových brambor | Brambor raný | 100 g |
| 30 g 30 g drůbeží šunky | Šunka kuřecí vařená | 30 g |
| 30 g 30 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 30 g |
| 10 g 10 g bazalky | Bazalka čerstvá | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| ocet balzamico | Ocet balsamikový bílý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |