Nutriční hodnoty (Ďáblovo maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 585 kJ / 1 813 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 157,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,40 g |
| Tuky | 95,37 g |
| – nasycené | 10,78 g |
| – nenasycené | 75,14 g |
| –– mononenasycené | 54,58 g |
| –– polynenasycené | 20,56 g |
| ––– omega 3 | 5,82 g |
| Vláknina | 14,07 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 1,76 g |
| Sůl | 4,08 g |
| Sacharidy | 69,83 g |
| – cukry | 45,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 750 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| worcester | Worcestrová omáčka | |
| 70 g 70 g oleje | Olej řepkový | 70 ml |
| 150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
| 100 g 100 g sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | 100 g |
| 100 g 100 g kapií | Paprika červená čerstvá | 100 g |
| 80 g 80 g feferonek | Chilli paprička čerstvá | 80 g |
| 100 g 100 g kečupu | Kečup sladký | 100 ml |