Nutriční hodnoty (Hořčicové fazole s uzeným a vůní rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 561 kJ / 1 568 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,72 g |
| Tuky | 77,02 g |
| – nasycené | 23,54 g |
| – nenasycené | 39,88 g |
| –– mononenasycené | 31,77 g |
| –– polynenasycené | 8,12 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 42,76 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,55 g |
| Sacharidy | 118,80 g |
| – cukry | 12,28 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| - 20 dkg 20 dkg bílých fazolí (doporučuji předvařené, po 10min. jsou uvařené) | Fazole bílé | 200 g |
| - 20 dkg 20 dkg uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 200 g |
| - 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| - 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| - 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| - 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| - sůl | Sůl mořská | |
| - pepř | Pepř černý | |
| - větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený |