Kuřecí po chalupářsku

ivulinka Kuchařka: ivulinka

Doba přípravy: 1 hod 4 porce Drůbeží maso 47 názorů

Suroviny

4 plátky kuřecího masa
sůl
pepř
mletá paprika
olej
1 cibule
kousek pórku
8 žampionů
1 dl vývaru
100 g pikantní klobásy
3 lžíce kečupu
100 g sterilované kapie (nakrájené na proužky)
worchester
oříšek másla
Recept si zatím oblíbilo 118 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nenaklepané plátky masa osolíme, opepříme a posypeme sladkou mletou paprikou a zprudka opečeme na oleji na pánvi doměkka.

  2. Pak maso vyjmeme a do výpeku, který můžeme zjemnit oříškem másla, vsypeme cibuli nakrájenou na půlkolečka, naplátkované očištěné žampiony, na kolečka nakrájený pórek a klobásku, kečup, kapii, worchester, malinko přisolíme a podlijeme trochou vývaru.

  3. Směs opékáme, dokud se přebytečná voda neodpaří, pak vložíme plátky masa a směsí je obalíme. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami, ale výtečné je to i s chlebem a čerstvou zeleninou.

Poznámka

Původní recept je připravován z vepřového, já ho poupravila k obrazu svému.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 516 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí po chalupářsku

  • Majkaa Majkaa

    Bodík odeslaný, recept uložený v oblíbených a určitě v nejbližší době vyzkouším<3

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(autorka receptu)

    lubinka: velmi milá pochvala, udělala mi obrovskou radost, děkuji:-K

    Odpovědět

  • lubinka lubinka

    Ivulinko děkuju za nádherný recept:-K, přidávám +:yes:, nevím jak je možné že mi tato dobrota od vás unikla, už je v oblíbených

    Odpovědět

  • Sylva Sylva(neregistrovaná)

    Lydie Matuštíková: trošku souhlasím, protože ono trvá než se maso propeče, takže paprika delší dobou smažení zhořkne, pokud tedy nenalijete vetší množství oleje, což je pak jídlo mastné...jinak je to dobrý recept, určitě vyzkouším :yes:

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(autorka receptu)

    Lydie Matuštíková: dělám celkem běžně, nikdy jsem nic hořkého z přepálené papriky neměla.
    Vy si vařte, jak to vyhovuje Vám.

    Odpovědět

  • Lydie Matuštíková Lydie Matuštíková(neregistrovaný)

    Posypat maso paprikou a pak zprudka opékat je nesmysl, paprika okamžitě hořkne, snáší jen vteřinovou tepelnou úpravu. Také solit je lepší až po opečení.

    Odpovědět

  • Zdenka1 Zdenka1

    Děkuji za recept. Strávníci se olizovali a chválili. Já jsem ještě na talíři posypala uzeným nastrouhaným sýrem<3:yes:

    Odpovědět

  • Rudolf Wysocky Rudolf Wysocky(neregistrovaný)

    no taky bych si dal

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(autorka receptu)

    Tereza Blazkova:Teri, moc děkuji za pochvalu i za fotečku:-K

    Odpovědět

  • Tereza Blazkova Tereza Blazkova

    Ivulinko :-), moc jsme si pochutnali :yes:. Bylo to moc dobré :-). Bodíka jsem Ti už dala předtím, tak teď už jenom fotka ;-).

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(autorka receptu)

    Bloeme:díky za pochvalu a pozdravuj přítele:-K

    Odpovědět

  • Bloeme Bloeme

    Mňamina !! Přítel říkal, že to můžu dělat často :-D +1 :yes::-K

    Odpovědět

  • senses senses

    Dnes jsem vyzkoušela k obědu, výborné. Dávám bodík a ukládám ke svým oblíbeným receptům. Jen jsem zapomněla koupit klobásu, ale měla jsem místo toho anglickou a fakt moc dobrý. Příště vyzkouším s vepřovým.

    Odpovědět

  • Chanellina35 Chanellina35

    zítra bude k večeři :-p

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(autorka receptu)

    Pavli, díky jak za pochvalu tak i za fotky:-K

    Odpovědět

Předchozí 1 2 3 4

Tématické fráze: kureci po chaluparsku jak dlouho vařit kuřecí maso kuchařka on line kure po chaluparsku maso po chalupářsku kureci platek po chaluparsku vepřové po chalupářsku kuřecí maso po chalupářsku vepřové maso po chaluparsku kureci po jak vařit kuřecí maso po chalupářsku kuřecí napřírodno kureci kuřecí řízky po chalupářsku mail chameleon-graphics.gr loc:cz jak dlouho vait kureci maso kralík po chalupařsku krutí po chalupářsku papriky lydie