Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Kuřecí po chalupářsku

Vaření na chalupě vyžaduje jednoduché, vydatné a samozřejmě i chutné recepty. Kuřecím po chalupářsku potěšíte nejen velké jedlíky, ale i ostatní strávníky. Kombinace kořeněného drůbežího masa, mleté papriky a klobásky je neodolatelná.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

6. 4. 2011 13:24

Suroviny

Porce: 4 porce

Tento recept najdete
v nové kuchařce!

Naše kuchařka obsahuje
150 nejlepších receptů
včetně tohoto.

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 177 kJ / 281 kcal
Bílkoviny17,85 g
Tuky8,45 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,69 g
Sůl4,05 g
Sacharidy31,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Majkaa

28. 3. 2020 15:26

Bodík odeslaný, recept uložený v oblíbených a určitě v nejbližší době vyzkouším<3

ivulinka ivulinka

8. 5. 2017 20:09

lubinka: velmi milá pochvala, udělala mi obrovskou radost, děkuji:-K

lubinka

8. 5. 2017 17:22

Ivulinko děkuju za nádherný recept:-K, přidávám +:yes:, nevím jak je možné že mi tato dobrota od vás unikla, už je v oblíbených

Sylva

3. 4. 2017 12:32

Lydie Matuštíková: trošku souhlasím, protože ono trvá než se maso propeče, takže paprika delší dobou smažení zhořkne, pokud tedy nenalijete vetší množství oleje, což je pak jídlo mastné...jinak je to dobrý recept, určitě vyzkouším :yes:

ivulinka ivulinka

3. 7. 2016 20:36

Lydie Matuštíková: dělám celkem běžně, nikdy jsem nic hořkého z přepálené papriky neměla.
Vy si vařte, jak to vyhovuje Vám.

Lydie Matuštíková

3. 7. 2016 20:23

Posypat maso paprikou a pak zprudka opékat je nesmysl, paprika okamžitě hořkne, snáší jen vteřinovou tepelnou úpravu. Také solit je lepší až po opečení.

Zdenka1

3. 5. 2016 15:51

Děkuji za recept. Strávníci se olizovali a chválili. Já jsem ještě na talíři posypala uzeným nastrouhaným sýrem<3:yes:

Rudolf Wysocky

10. 4. 2016 17:07

no taky bych si dal

ivulinka ivulinka

17. 11. 2014 17:49

Tereza Blazkova:Teri, moc děkuji za pochvalu i za fotečku:-K

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

17. 11. 2014 15:07

Ivulinko :-), moc jsme si pochutnali :yes:. Bylo to moc dobré :-). Bodíka jsem Ti už dala předtím, tak teď už jenom fotka ;-).

ivulinka ivulinka

10. 11. 2013 19:57

Bloeme:díky za pochvalu a pozdravuj přítele:-K

Bloeme Bloeme

10. 11. 2013 15:47

Mňamina !! Přítel říkal, že to můžu dělat často :-D +1 :yes::-K

senses

3. 8. 2013 13:57

Dnes jsem vyzkoušela k obědu, výborné. Dávám bodík a ukládám ke svým oblíbeným receptům. Jen jsem zapomněla koupit klobásu, ale měla jsem místo toho anglickou a fakt moc dobrý. Příště vyzkouším s vepřovým.

Chanellina35

7. 3. 2013 20:46

zítra bude k večeři :-p

ivulinka ivulinka

15. 5. 2011 19:25

Pavli, díky jak za pochvalu tak i za fotky:-K

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kureci po chaluparsku jak dlouho vařit kuřecí maso kuchařka on line kure po chaluparsku maso po chalupářsku kureci platek po chaluparsku vepřové po chalupářsku kuřecí maso po chalupářsku vepřové maso po chaluparsku kureci po jak vařit kuřecí maso po chalupářsku kuřecí napřírodno kureci kuřecí řízky po chalupářsku mail chameleon-graphics.gr loc:cz jak dlouho vait kureci maso kralík po chalupařsku krutí po chalupářsku papriky lydie

Suroviny: maso kuřecí, sůl, pepř, paprika sušená sladká, olej, cibule, pórek, žampióny, vývar, klobása pikantní, kečup sladký, kapie sterilovaná, omáčka worcesterová, máslo

TopRecepty.cz

Kuřecí po chalupářsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jvwl