Nutriční hodnoty ("Country" maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 660 kJ / 875 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 142,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
| Tuky | 20,40 g |
| – nasycené | 5,70 g |
| – nenasycené | 9,84 g |
| –– mononenasycené | 8,16 g |
| –– polynenasycené | 1,68 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 360 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
| – cukry | 4,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového masa (panenka nebo kýta) | Vepřová kýta | 600 g |
| 600 g 600 g žampiony | Žampion čerstvý | 600 g |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| jarní cibulky i s natí (popř paprika porek) | Cibulka jarní čerstvá | |
| červené fazole ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| marináda na maso. |