Nutriční hodnoty (Červené zelí ke kachničce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 063 kJ / 971 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,83 g |
| Tuky | 31,13 g |
| – nasycené | 14,81 g |
| – nenasycené | 15,64 g |
| –– mononenasycené | 12,09 g |
| –– polynenasycené | 3,55 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 17,45 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 161,25 g |
| – cukry | 149,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malá hlávka červeného zelí | Zelí červené čerstvé | |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 200 g 200 g jablek | Jablko čerstvé | 200 g |
| 50 g 50 g sušených švestek | Švestky sušené | 50 g |
| 50 ml 50 ml octa | Ocet lihový | 50 ml |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| sůl | Sůl mořská |