Nutriční hodnoty (Červené zelí ke kachničce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 063 kJ / 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,83 g |
Tuky | 31,13 g |
– nasycené | 14,81 g |
– nenasycené | 15,64 g |
–– mononenasycené | 12,09 g |
–– polynenasycené | 3,55 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 17,45 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 161,25 g |
– cukry | 149,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
malá hlávka hlávka červeného zelí | Zelí červené čerstvé | |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
200 g 200 g jablek | Jablko čerstvé | 200 g |
50 g 50 g sušených švestek | Švestky sušené | 50 g |
50 ml 50 ml octa | Ocet lihový | 50 ml |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
sůl | Sůl mořská |