Nutriční hodnoty (Brynzové halušky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 25 069 kJ / 5 992 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 160,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 87,50 g |
| Tuky | 308,19 g |
| – nasycené | 152,96 g |
| – nenasycené | 141,60 g |
| –– mononenasycené | 116,97 g |
| –– polynenasycené | 24,64 g |
| ––– omega 3 | 2,15 g |
| Vláknina | 48,00 g |
| Cholesterol | 863 mg |
| Sodík | 12,55 g |
| Sůl | 31,28 g |
| Sacharidy | 620,20 g |
| – cukry | 50,55 g |
| ––– laktóza | 10,55 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 250 g 250 g slaniny | Špek | 250 g |
| 200 g 200 g brynzy | Brynza | 200 g |
| 1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany (200 g) | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |