Nutriční hodnoty (Zapečené vepřové maso se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 9 806 kJ / 2 344 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 246,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,00 g |
| Tuky | 40,40 g |
| – nasycené | 9,40 g |
| – nenasycené | 21,10 g |
| –– mononenasycené | 15,80 g |
| –– polynenasycené | 5,30 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 92,00 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 720 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 220,00 g |
| – cukry | 170,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového masa (kotlety, krkovice - kdo jaké preferuje) | Vepřová kýta | 1000 g |
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
| koření podle libosti | Pepř černý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |