Nutriční hodnoty (Zapečené vepřové maso se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 9 806 kJ / 2 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 246,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 40,40 g |
– nasycené | 9,40 g |
– nenasycené | 21,10 g |
–– mononenasycené | 15,80 g |
–– polynenasycené | 5,30 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 92,00 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 720 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 220,00 g |
– cukry | 170,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového masa (kotlety, krkovice - kdo jaké preferuje) | Vepřová kýta | 1000 g |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
koření podle libosti | Pepř černý | |
bazalka | Bazalka čerstvá |