Nutriční hodnoty (Rybí guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 824 kJ / 436 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,91 g |
| Tuky | 4,44 g |
| – nasycené | 1,00 g |
| – nenasycené | 1,86 g |
| –– mononenasycené | 1,28 g |
| –– polynenasycené | 0,58 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 285 mg |
| Sodík | 619 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 23,10 g |
| – cukry | 17,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg tilapie (filety) | Tilápie | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 polévková lžíce červené papriky | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| Sůl | Sůl mořská | |
| Sádlo | Sádlo vepřové | |
| Kečup | Kečup sladký | |
| Česnek | Česnek čerstvý | |
| Kmín | Kmín | |
| Hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| Koření na dochucení podle své chuti | Pepř černý | |
| Příloha knedlík chléb nebo těstoviny | Knedlík pšeničný houskový |