Nutriční hodnoty (Ryba na houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 660 kJ / 1 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 141,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,84 g |
| Tuky | 96,69 g |
| – nasycené | 32,98 g |
| – nenasycené | 61,65 g |
| –– mononenasycené | 45,11 g |
| –– polynenasycené | 16,55 g |
| ––– omega 3 | 2,85 g |
| Vláknina | 20,34 g |
| Cholesterol | 411 mg |
| Sodík | 1,27 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 29,94 g |
| – cukry | 15,38 g |
| ––– laktóza | 6,66 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g pangasia | Pangas filet | 600 g |
| 1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 balení 1 balení směsi na ryby (já použila od Vitany) | Grilovací koření | |
| 2 lžice 2 lžice oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 200 g 200 g hub (já použila mražené, předdušené) | Hřib čerstvý | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| petrželová nať na ozdobu | Petržel nať čerstvá |