Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolková polévka s bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 739 kJ /
416 kcal
Bílkoviny16,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,08 g
Tuky2,82 g
– nasycené0,52 g
– nenasycené1,96 g
–– mononenasycené0,98 g
–– polynenasycené0,98 g
––– omega 30,03 g
Vláknina31,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy67,00 g
– cukry25,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 400 g
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.