Nutriční hodnoty (Tvarohové řezy - hrnečkové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 27 351 kJ / 6 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,66 g |
Tuky | 244,36 g |
– nasycené | 32,11 g |
– nenasycené | 193,12 g |
–– mononenasycené | 135,33 g |
–– polynenasycené | 57,79 g |
––– omega 3 | 16,04 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 730 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 952,90 g |
– cukry | 550,50 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky (nebo polohrubé) | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
2 2 měkké tvarohy | Tvaroh polotučný | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vanilkový pudink (prášek) | Puding v prášku | 40 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 hrnek 1 hrnek mletého cukru | Cukr bílý | 250 g |
ovoce (možno vynechat) | Jahody čerstvé |