Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karpatská roštěnka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 296 kJ /
1 027 kcal
Bílkoviny124,39 g
– z toho živočišné bílkoviny119,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,44 g
Tuky44,85 g
– nasycené21,35 g
– nenasycené22,22 g
–– mononenasycené18,49 g
–– polynenasycené3,73 g
––– omega 30,05 g
Vláknina9,64 g
Cholesterol 317 mg
Sodík 1,24 g
Sůl3,02 g
Sacharidy27,75 g
– cukry22,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g srnčího masa - kotlety bez kosti pokrájeného na 70-80 g medailónky Srnec kýta 600 g
50 g 50 g uzené slaniny pokrájené na proužky Špek 50 g
100 g 100 g hříbky-praváky
4 4 zelené papriky nakrájené na proužky nebo na kolečka Paprika zelená čerstvá
4 4 rajčata nakrájená na měsíčky Rajče červené čerstvé 240 g
2 2 feferonky pokrájené na jemno Chilli paprička čerstvá
1 1 velká cibule pokrájená na jemno Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
1 PL 1 PL mletá sladká paprika Paprika červená sušená 10 g
voda Voda
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.