Nutriční hodnoty (Karpatská roštěnka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 296 kJ / 1 027 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 119,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,44 g |
| Tuky | 44,85 g |
| – nasycené | 21,35 g |
| – nenasycené | 22,22 g |
| –– mononenasycené | 18,49 g |
| –– polynenasycené | 3,73 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 9,64 g |
| Cholesterol | 317 mg |
| Sodík | 1,24 g |
| Sůl | 3,02 g |
| Sacharidy | 27,75 g |
| – cukry | 22,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g srnčího masa - kotlety bez kosti pokrájeného na 70-80 g medailónky | Srnec kýta | 600 g |
| 50 g 50 g uzené slaniny pokrájené na proužky | Špek | 50 g |
| 100 g 100 g hříbky-praváky | ||
| 4 4 zelené papriky nakrájené na proužky nebo na kolečka | Paprika zelená čerstvá | |
| 4 4 rajčata nakrájená na měsíčky | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 2 2 feferonky pokrájené na jemno | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 velká cibule pokrájená na jemno | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 PL 1 PL mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | 10 g |
| voda | Voda | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |