Nutriční hodnoty (Karpatská roštěnka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 296 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,44 g |
Tuky | 44,85 g |
– nasycené | 21,35 g |
– nenasycené | 22,22 g |
–– mononenasycené | 18,49 g |
–– polynenasycené | 3,73 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 9,64 g |
Cholesterol | 317 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,02 g |
Sacharidy | 27,75 g |
– cukry | 22,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g srnčího masa - kotlety bez kosti pokrájeného na 70-80 g medailónky | Srnec kýta | 600 g |
50 g 50 g uzené slaniny pokrájené na proužky | Špek | 50 g |
100 g 100 g hříbky-praváky | ||
4 4 zelené papriky nakrájené na proužky nebo na kolečka | Paprika zelená čerstvá | |
4 4 rajčata nakrájená na měsíčky | Rajče červené čerstvé | 240 g |
2 2 feferonky pokrájené na jemno | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 velká cibule pokrájená na jemno | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 PL 1 PL mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | 10 g |
voda | Voda | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový |