Nutriční hodnoty (Zapečené rybí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 544 kJ / 1 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,57 g |
| Tuky | 89,04 g |
| – nasycené | 49,55 g |
| – nenasycené | 33,31 g |
| –– mononenasycené | 28,56 g |
| –– polynenasycené | 4,75 g |
| ––– omega 3 | 1,02 g |
| Vláknina | 3,12 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 2,81 g |
| Sůl | 6,29 g |
| Sacharidy | 37,80 g |
| – cukry | 3,36 g |
| ––– laktóza | 0,68 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 455 g 455 g filet z tresky | Treska filet | 455 g |
| 255 g 255 g uzených filet z tresky | Treska filet uzený | 255 g |
| 455 455 g brambor, oloupaných a nakrájených na kousky | ||
| 1,5 šálku 1,5 šálku plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | |
| 4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
| 3 lžíce 3 lžíce čerstvé petržele nasekané najemno | Petržel kořenová čerstvá | 45 g |
| 2 2 vejce uvařená natvrdo a nakrájená na větší kousky | Vejce slepičí | 140 g |
| 85 g 85 g másla | Máslo kravské | 85 g |
| cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |