Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarská kapustová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 313 kJ /
792 kcal
Bílkoviny27,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,68 g
Tuky2,21 g
– nasycené0,43 g
– nenasycené1,09 g
–– mononenasycené0,39 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,05 g
Vláknina41,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 233 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy147,80 g
– cukry35,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 600 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 1 červená chilli paprička Chilli paprička čerstvá
2 2 pikantní maďarské klobásy Klobása
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2 PL 2 PL sladké papriky Paprika červená sušená 20 g
olej Olej řepkový
voda Voda
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.